Viva La Zenia

Annuleringsvoorwaarden

Hieronder vind je de annuleringsvoorwaarden voor het boeken van een vakantiehuisje in Spanje via onze website. Wij raden je aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat je een reservering plaatst.

Annulering door de huurder:
a. Bij annulering meer dan 30 dagen voor de geplande aankomstdatum wordt de waarborg in rekening gebracht.
b. Bij annulering binnen 30 dagen voor de geplande aankomstdatum wordt het volledige huurbedrag in rekening gebracht.

Annulering door de verhuurder:
a. In geval van overmacht, zoals natuurrampen, brand, of andere onvoorziene omstandigheden, behouden wij het recht voor om de reservering te annuleren. In een dergelijk geval zullen wij jou onmiddellijk op de hoogte stellen en een volledige terugbetaling van het huurbedrag aanbieden.

Procedure voor annulering:
a. Alle annuleringen dienen schriftelijk per e-mail te worden gemeld aan ons team op het volgende adres: info@vivalazenia.be. Vermeld hierbij duidelijk je naam, boekingsreferentie en de reden van annulering.
b. De annulering is pas geldig nadat je een bevestiging van annulering van ons hebt ontvangen.

Terugbetaling:
a. Bij een geldige annulering zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terugbetalen op de oorspronkelijke betaalmethode, minus eventuele administratiekosten of bankkosten.

Let op: De bovenstaande annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing, tenzij anders overeengekomen tussen de huurder en de verhuurder. Wij raden je aan om een reisverzekering af te sluiten die annuleringskosten dekt, voor het geval dat zich onvoorziene omstandigheden voordoen.

Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via info@vivalazenia.be.

Scroll naar boven